De ceva timp, eu si Roxalia, ne uitam  pe youtube la desenele animate Masha si Ursul. Un episod tine 7 minute. Sunt desene rusesti, inca nu le-am gasit traduse, dar nici nu mi-e greu sa deduc despre ce este vorba.

Daca te uiti la 2-3 episoade, incepi sa le iubesti.

Masha este o fetita mica, foarte energica, curioasa, fara frica de nou. Ca toti copiii, crede ca lumea a fost creata pentru ei. Isi baga nasul peste tot, este incapatanata si persistenta.  Curiozitatea o baga in situatii diferite, si il atrage astfel si pe Ursul in joc.

Ursul iubeste pacea, confortul si linistea… pe care le pierde dupa ce o intalneste pe Masha. Este un mare iubitor de hrana, somn si de ordine. O sa vedeti ce casa frumoasa are, decorata frumos, si frigiderul plin de bunatati. Modificarile si aventurile nu sunt pentru el, dar avand-o pe Masha in preajma nu are incontro. :)) Spre surprinderea lui, descopera ca ar fi plictisitor fara Masha, si se bucura cand ea il atrage intr-o aventura nebuna.

Puteti incepe cu episodul acesta. E primul episod, si arata cum pleaca de acasa si ajunge sa traiasca in casa cu Ursul.

Dupa care, alegeti din dreapta ce episod vreti. Sau daca vreti sa le vedeti cronologic in functie de sezon, intrati aici.

About these ads