Infanrix IPV & Rotarix

Roxalia a scapat cu bine si la vaccinurile de la 4 luni. Fara febra, fara momente de agitatie, fara plansete.  I le-am facut ieri si inca totul e bine. Dupa schema de vaccinare GSK, i-am facut Infanrix IPV si Rotarix (rapel).

Acum (12:53) sta in patutul ei, de dimineata, si se joaca singura. Dupa ce se trezeste dimineata, vreo 2 ore nu trebuie sa stau langa ea, o pot privi de la distanta, pentru ca se joaca singura, nu are nevoie de mine si scoate tot felul de sunete ciudate spre jucarii: „la-ma-pu-pu-bu-mea”..etc. Tipa, rade, face bulbuci, se distreaza! :))  Ieri si-a inceput ziua cu „mamamamamamama” sau „maaam”… dar nu a zis clar MA-MA. Bine ca e pe drumul cel bun. :))

~…~

Peste 2 luni va avea loc petrecerea de botez, pe care o pregatesc cu mare drag :)) Scrisesem un post in timpul sarcinii despre cum vreau sa fie petrecerea. Dar mi-am schimbat total viziunea de cum va fi. Nu o sa aiba pic de roz, asa cum mi-o imaginam atunci (cu pene roz de strut, etc), deoarece tema aleasa are alte culori specifice.  Nu mai divulg nimic, veti afla tema din invitatie (pentru cei care o vor primi).

Rox Jr. are 4 luni si 20 de zile.

Anunțuri

Un gând despre „Infanrix IPV & Rotarix

  1. „Continutul acestui blog este proprietatea autorului si este inregistrata © CRS • Copyright Romanian Services •! Reproducerea textelor din acest blog, in forma partiala sau integrala, fara specificarea sursei si/sau fara acordul autorului scris ESTE INTERZISA”

    Buna,
    Ai inregistrat blogul la CRS?
    Cum se face asta si cat costa?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s