A year of love, laughter and fun… Roxalia is turning ONE!

Ce repede a trecut timpul și în același timp mi se pare că am trăit intens. Acum nu mi-aș putea imagina viața fără Roxalia.

Cum ar fi să dau timpul înapoi cu 2 ani, și să nu existe Roxalia?  Ar fi groaznic! Aș simți că nu trăiesc!

După ce am descoperit viața alături de propriul meu copil, viața de dinainte mi se pare acum banală. Și asta chiar dacă nu am dus deloc lipsă de mulți prieteni, multe călătorii, multe ieșiri/petreceri, etc. Pur si simplu nu se compară. Acum am toate astea plus un minunat copil.

Nu credeam că pot strange atat de multe sentimente magnifice în inima mea, degeaba încerc să explic. M-ați înțelege doar dacă aveți un copil și îl iubiți. Când nu o aveam pe Roxalia, încercam să înțeleg prin ce trece un părinte, dar nu reușeam. Nu va reuși nimeni să înțeleagă, până nu va traversa acest prag.

Descopăr puteri și forțe noi în mine pe care nu credeam că le am. Mă cuprind tot felul de sentimente pe care nu le cunoșteam sau cărora nu le dădeam importanță. Am ajuns în sfârșit să simt pe pielea mea ce înseamnă să ai un simț matern și să cunoști acea stare în care „mama știe” că se întâmplă ceva.

Roxalia  este o sursă sau un izvor de dragoste nesecat din care mă hrănesc în fiecare zi, moment de moment. Toata lumea o iubește și o răsfață (trebuie să am grijă la capitolul asta). Astăzi, de ziua ei, am primit atât de multe telefoane și mesaje de parcă ar fi fost ziua mea. Nu mai zic de Facebook, am primit sute de mesaje și asta fără ca prietenii mei să primească memento.

Ma bucur că ziua mea e la 10 zile distanță, căci altfel la cât de entuziasmata sunt cu petrecerea ei, nu mi-ar mai fi păsat de ziua mea. Dar așa, am timp să îmi revin.

Anul trecut când urma să fie chiar ziua mea, parca nu mai voiam nimic, eram atât de însuflețită de venirea Roxaliei pe lume, încât nu aveam chef să organizez o petrecere special pentru mine. Mai ales că eu eram obișnuită să am mereu cam 50-80 de invitați și ar fi fost prea multe de pus la punct. Dar cum ziua mea a căzut sambata, cei dragi au organizat ceva intim la noi acasă, și tot am avut vreo 15 invitați.

Petrecerea Roxaliei o facem sâmbătă. De abia aștept să îi luăm moțul, să rupem turta, să dansăm, să mâncăm bine și să ne distrăm! :))

Tema aleasa este Minnie Mouse. Astea sunt invitațiile:

p.s. Roxaliei i-a apărut primul dințisor pe 27 oct (incisivul central inferior dreapta)

p.p.s. Iar am câstigat un concurs. Un premiu pentru Roxalia. Se pare că ziua ei a adus iar noroc. ;))

Update: Petrecerea de la un an a ieșit AȘA. :))

6 gânduri despre „A year of love, laughter and fun… Roxalia is turning ONE!

  1. Felicitari pentru tot! La multi ani Roxaliei!
    S-aveti parte de cea mai frumoasa petrecere, iar bucuriile sa va insoteasca la fiecare pas ….
    Citindu-ti gandurile, ma incurajez ca viata dupa o sarcina e mult mai frumoasa… Curajul e ca iubirea, se hraneste cu speranta!

    Apreciază

  2. Foarte frumoase ganduri! M-au emotionat de mi-a aparut o lacrima in coltul ochiului. Dumnezeu sa va aiba in paza in continuare, sunteti o familie model! Petrecere frumoasa! La multi ani Roxalia!

    Apreciază

  3. Felicitari mamico, deja ai o fetita mare! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa! Si sa fiti foarte fericiti impreuna! LA MULTI ANI, ROXALIA!

    Apreciază

  4. Felicitari! Sa fie sanatoasa si sa ne spui ce a ales de pe tavita( in cazul in care se tine si in acea zona obiceiul). Petrecere frumoasa si asteptam si pozici.

    Apreciază

Lasă un comentariu