Ciuperci cu cascaval la cuptor

Astazi am pregatit ciuperci cu cascaval la cuptor si tort de clatite cu fructe de padure, dulceata de visine si miere 100% naturala (productie proprie).

Ciuperci cu cascaval la cuptor

Ai nevoie de (4 portii):

200-250 gr de ciuperci

2 ardei grasi

o rosie (am pus de gradina)

1 ceapa mare (sau 2 mici)

100 gr cascaval

ulei de masline

sare, oregano, cimbru

1 catel usturoi

  • In uleiul incalzit se calesc ceapa, rosia si ardeiul tocate nu foarte marunt, pana se inmoaie.
  • Se da focul la mare si se adauga ciupercile taiate felii. Se prajesc amestecand des, pana sunt facute (cca 10 minute).

  • Se da tigaia de pe foc si se adauga usturoiul strivit, cimbrul (fff putin) si sarea dupa gust.
  • Se da cascavalul pe razatoare (din care retineti felii subtiri cat sa acopere vasul)  si se adauga in compozitia de ciuperci.

  • Se pune totul intr-un vas termorezistent. Se acopera cu feliile de cascaval peste care se presara putin oregano.

  • Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade,  se pune vasul pe grill in mijloc, si se tine apx  15-20 minute.

Puiul din imagine nu are treaba cu reteta. I-am prajit invitatei mele pui de tara… pt ca nu s-ar fi saturat doar cu ciupercile. ;)))

Tort de clatite.

Am pus un strat ft subtire de miere, altul de dulceata de visine, iar deasupra fructe de padure.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s