Femeia SCORPION – tot ce vrei să ştii despre ea

Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.
12309119_10205172021324925_1272235190_n
Se spune despre femeia Scorpion ca este femeia pe care o doresc toti barbatii. Indiferent cum arata, despre femeia Scorpion se poate afirma cu certitudine ca este cea mai senzuala femeie din tot zodiacul.
Sunt usor de recunoscut dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii femeilor scorpion sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizante si pasionale, exagerat de pasionale. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ele iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ele vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau, daca ti le-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, ele iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea: „- Nu am inceput eu.” 

 Ea ar putea scrie o carte despre cum trebuie să se poarte sau să se mişte, să vorbească sau să arate o femeie atunci când vrea să cucerească un bărbat.  Dacă întâlneşte un bărbat atractiv, ştie cum să-l scoată din turmă, să-l înnebunească într-atât încât el să nu mai doreasca altă femeie. Nu ar fi bine să i să împotrivească. Chiar dacă nu este intotdeauna frumoasă, în ochii ei există ceva irezistibil, hipnotic. Bărbatul află cum se simte un iepure în momentul în care este hipnotizat de o cobră. Nu acceptă un partener zgârcit, vrea să meargă întotdeauna cu clasa întâi. El nu trebuie să-i arate că nu-i place felul ei de a risipi banii. Astfel va pierde rapid, va fi uitat împreună cu banii lui cu tot. Are putere de acţiune pentru mai multe femei. Lucrează şi joacă tare. Este fascinantă, excesivă – poate fi şi obositoare, dar nu te poţi plictisi niciodata de ea. Eventual să ai o viaţă paşnică. Dragostea este ceva serios pentru ea. Este pătimaşă. Va depinde de bărbat, nu numai în sex, şi asta o va face irezistibilă. Puţini pot ajunge la adevarata ei adâncime erotică. Este pretenţioasă în pat şi puţini bărbaţi ar reuşi să o satisfacă. Nu are răbdare pentru oamenii care nu corespund şi care sunt înşelători. Iar oamenii importanţi psihic trăiesc minuni în preajma ei. Nu face asta din altruism, ci spre propria ei satisfacţie. Are un cap perfect, o intuiţie minunată. Foarte critică, îşi analizează partenerul şi prietenii până când ei ajung să joace un rol important în viaţa ei, vede, analizează, în timp ce ea rămane de nepătruns… Adevarata ei faţă este greu de descifrat şi poate rămâne un veşnic secret. E încăpăţânată, îşi calculeaza bine ţelul şi nu se lasă până nu l-a atins. Trebuie multă putere şi dârzenie să i te opui. Ştie ce vrea şi reuşeşte cu o putere de nestăvilit. Nu se lasă oprită de la o treabă şi nu se poate acomoda usor. Dacă i se frustrează viaţa sentimentală devine răzbunătoare şi destructivă. O femeie scorpion înşelată este un duşman periculos. Nici o altă femeie nu este mai furioasă decât ea. Dacă vrea să se răzbune nu are scrupule. Nu vrea decât răzbunare şi degradarea adversarului. Gelozia este greşeala ei cea mai mare. Aşteaptă de la un amant admiraţie totală. Găseşte rivale şi intrigi acolo unde nu sunt. Nu este tipul de femeie care se face că nu vede, ea devine de o furie razbunătoare. Dispreţuieşte slăbiciunea şi pe cei care cedează din slăbiciune, pentru ei are doar milă.  Într-un punct poţi fi sigur – îi este credincioasă bărbatului pe care îl iubeşte, şi acestuia îi aduce sacrificii. Dacă un bărbat o ajută şi o întâmpină la jumatatea drumului, ea îi va aparţine pe veci. Este o amantă devotată care îşi apără partenerul. Luptă pentru el şi nu se interesează de gura lumii. El însă, nu are voie să fie instabil căci nu-l va ierta niciodată. Relatia cu ea – dacă-ţi poţi imagina iadul şi raiul împreună. Cale de mijloc nu există. Este zodia cea mai extremistă. Este o femeie de stil mare, cei slabi mai bine să o ocolească.

“Nu o calca pe coada, te va calca cu masina!” Nu glumesc deloc! Femeia-Scorpion nu are reperele tale. Ar zice ca faceti parte din regnuri diferite si va fi oricand gata sa iti arate ce inseamna pentru ea corectitudinea. Nu pretinde ca le stie pe toate, nici macar nu o intereseaza, dar fii sigur ca nu va accepta in veci un tratament care nu ii convine. In mod clar cauta si cere totul! Este o posesiva declarata, capabila sa lupte pana la sange si fara scrupule daca situatia o cere. Dusmanii nu se uita si mai ales nu se iarta niciodata. Cu cata tenacitate, magnetism si putere psihologica are nu ai vrea sa o cunosti altfel decat de la distanta. Chiar si de acolo te poate invenina! Desigur, asta daca ai calcat-o pe coada. Daca i-ai cazut in gratii, lucrurile nu difera prea mult: te astepta un film jumatate horror, jumatate romantic in care sa iti pierzi capul, inima si poate si viata. Odata ce ai descoperit-o nu vei mai fi la fel!
Structura fizica:
Nu toate fetele care castiga Miss World sunt Scorpion, dar cu siguranta le trebuie putin din frumusetea Scorpionului pentru a ajunge pe podium. Toata fiinta ei emana senzualitate, mister si magnetismul care te rapune definitiv. Chiar si femeile intorc lejer capul pe strada dupa ea, ceva vrajitoresc emanandu-se in prezenta ei.
Destul de inalta, cu forme chematoare, va emana o energie sexuala careia nu i te poti opune. De obicei, se ingrijeste foarte mult de corpul sau si stie sa se imbrace cu mult bun gust astfel incat sa se faca remarcata oriunde. Ii vine de minune acea little black dress si chiar daca toate femeile de la petrecere au o astfel de tinuta, ea va fi total diferita. Iti vei da seama imediat, dupa cati barbati roiesc in jurul ei. Nu este tipul sportiv, dar, din fericire  isi mentine silueta in alte feluri. Unul este foarte usor de banuit, avand in vedere ca Scorpionul patroneaza si sexualitatea…
Structura psihica:
Are un inconstient foarte sensibil. Aproape de acolo vin toate actiunile ei. Nici pe departe nu sta cu gandul la logica pe care toti o invocam: are una personala. Si se refera intotdeauna la a alege intuitiv ceea ce e mai bine. De preferinta, mai bine pentru ea. E atat de puternica incat poate inspira frica dintr-o privire. In inima ei, adesea nerecunoscut, regreta ca nu este barbat. Si asta pentru ca puterea pe care o resimte ar ajuta-o sa cucereasca lumea mult mai repede. Dar are si asa tehnicile ei. Vartejul starilor nu se banuieste niciodata din afara. Dar nu stiu cat curaj ai sa ajungi in tenebrele fiintei ei. Misterioasa, aceasta femme fatale poate pune cu botul pe labe si cel mai tare psihanalist. E pur si simplu in natura ei sa hipnotizeze oamenii, sa opreasca timpul in loc si sa profite de aceste avantaje. Adora fructele oprite si ajunge cel mai repede la ele. Nu incerca sa o opresti niciodata din ceea ce vrea: furia ei te poate paraliza intr-o secunda.
Este si foarte secretoasa: cu ea si cu secretele tale. In veci nu le va divulga (totusi, daca are ceva de castigat, poate pasi peste cadavrul lor…). O prietena Scorpion va fi pe viata, dar daca o dezamagesti va uita cu totul ce ai insemnat pentru ea. Si vei vedea si cealalta parte a monedei, mai putin stralucitoare, dar foarte taioasa. Nu are scrupule, valori sau morala cand e vorba de scopul ei. Adesea poate fi o credincioasa declarata, dar si o atee convinsa. Sau ambele, in functie de varsta si situatie. E un cameleon care plateste dublu atat binele cat si raul. E o dubla provocare sa te apropii de ea. Ce zici?
Viata amoroasa:
Este un roman pe care nu vei reusi niciodata sa il termini. Asta pentru ca la el se scrie mereu. Trairile sunt cele mai pasionale, iar daca ai avut ghinionul sa te indragostesti prima data de o femeie Scorpion vei avea o cu totul alta perceptie asupra iubirii decat alți barbati. Standardele ei sunt foarte inalte si daca te-a primit aproape inseamna ca intr-adevar esti special. De aici incepe greul… Vei avea des senzatia ca esti cu dusmanul in pat, chiar si atunci cand aveti momente de tandrete: nu vei sti in veci la ce se gandeste. Nici sa iti treaca prin cap sa fortezi limitele: furia ei te va napadi incorigibil. Nu mai zic de inselat… E atat de suspicioasa ca este suficient sa ii dai de gandit si viata ta se va transforma intr-un thriller. Daca reusesti sa o convingi ca o iubesti (asa cum vrea ea, adica devotat, dar si cu multa forta si capacitate de dominare) vei avea in casa un animalut bland. Pisicuta ta va toarce de cate ori te va vedea si iti va face surprize atat de placute incat iti vei pierde capul cu totul. Si nu doar o data pe seara! Nu iti va toca toti banii, iti va cuceri prietenii si te va tine la distanta daca impui reguli. Dependenta de ea se va instaura repede, asa ca ai grija sa nu o superi si sa intri in sevraj. Mai ales ca aveti copii atat de frumosi, care o iubesc si o respecta ca pe o fiinta cu adevarat fabuloasa. Viata ta poate sa fie cea mai fericita sau cu adevarat mizerabila daca stii cum sa te porti. Desi e destul de greu sa te porti mereu bine cu o femeie atat de complexa ca ea… Sper ca ai o cutie craniana rezistenta, in viata vei primi multe lovituri in zona aceea.

Femeia Scorpion este hotarata si stie intotdeauna ce vrea. Este stabila in plan intelectual si in plan emotional. Are nevoie de un partener care sa o aprecieze pentru ceea ce este si care sa-i faca in permanenta complimente. Nu agreaza persoanele avare, iar atunci cand simte ca partenerul nu este de acord cu gusturile ei extravagante se retrage rapid din relatie.

Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pâna la o mică doză de vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza în comportament urmele unui primitivism involuntar.

A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, întrucât ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata în aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o împartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara în aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature.

Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati învechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, însa, îsi urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi înca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale.

Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie – cu alte cuvinte – sa se descurce si singura. Atingerea ei înfioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete „electrice” si sâni obraznici, de sub care se formeaza un abdomen îmbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca – merita subliniat – acestea fac parte dintre dotarile ei native.

Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?!

Cu femeia Scorpion, primul pas este acela de a rezista privirilor ei intens atintite asupra „prazii”. Chiar faceti-i un semn complice cu ochiul si dati-i de înteles ca „ati cazut în plasa”. Vă va ocoli si vă va vâna pe îndelete, ca orice animal „veninos” care stie ca nu mai aveti zile multe dupa primul contact direct. Dar vă va urmari cu perseverenta si cu atâta pasiune, încât, odata desprins, veti descoperi ca viata este lipsita de vigoare.
Femeia Scorpion are simtul dreptatii si al fairplay-ului. Daca barbatul ei nu ii spune „buna dimineata” dupa o cearta din seara anterioara, este in stare sa faca acelasi lucru cinci dimineti la rand.

Week-end-ul împreuna cu femeia Scorpion trebuie planificat si el cu grija, nu neaparat pentru locul de foarte buna calitate, cât, mai ales, pentru confort si pentru discretie. Femeii Scorpion nu-i place sa fie vazuta oricând si, mai ales, sa fie auzita. Momentele ei erotice sunt destul de… sonore si-i place la nebunie sa faca dragoste acolo unde nimeni nu o aude si nu o cunoaste.

În întâlnirile amoroase cu femeia Scorpion este recomandabil sa practicati un preludiu intens dar agreabil, în asa fel încât energia sexuala sa aiba o curgere si o desfasurare armonioase. Daca ati trecut cu bine testul placerilor totale si al tuturor deliciilor posibile, veti ramâne pentru multa vreme în viata ei. Daca, însa, oferta dvs. erotica este o biata apa de ploaie, schimbati din vreme ruta si nu mai irositi timpul bietei fete!

Femeia Scorpion poate iubi enorm, dar numai ea si bunul Dumnezeu cunosc ca un esec poate însemna pentru ea o deceptie de lunga durata, iar cel care va va urma – mai devreme sau mai târziu – ar putea plati nevinovat.

Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila.

Ii poti spune secretele tale fara prea multe temeri, le va pastra chiar si in fata partenerului ei.

Femeia SCOPRPION – AMANTA ABSOLUTA:

Voluptuoasă, pasională, de un magnetism care frizează hipnoza, această femeie are nevoie de un iubit ardent pentru a se simţi împlinită. Instinctul îi dictează comportamentul. Dar nimic n-ar putea s-o convingă că a face dragoste e un simplu sistem de exerciţii aerobice. Deşi este atât de carnală, intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice şi poate intra spontan în starea de transă erotică. Este o încântare pentru orice bărbat viril. E genul de femeie care insistă să luaţi un pat cu apă sau un divan mare şi rotund care n-are nici tăblie, nici picioare şi e perfect pentru orice poziţie. Activă în dormitor, face orice pentru ca întâlnirea voastră erotică să fie de neuitat. În fond Scorpionul este semnul cel mai erotic din zodiac. Ea e femeia care poate face dragoste blocând liftul între etaje, în toaleta doamnelor, la restaurant sau pe catedra unui amfiteatru universitar pustiu. Îi place să sfideze normele şi pericolul. Şi mai ales să te provoace. Nu te mira dacă o să-ţi arate într-un loc public că nu are bikini pe sub pardesiu sau dacă în timp ce tu faci comanda, iar ospătarul notează conştiincios, îşi strecoară mâna sub masă ca să-ţi deschidă să-ţi închidă cu gesturi impertinente fermoarul pantalonilor.

Îi place să poarte chiloţei care se deschid chiar unde trebuie, sutien franţuzesc generos decupat şi adesea o jartieră neagră. Femeia Scorpion poate să pară o doamnă impecabilă, dar în dormitor se îmbracă şi se comportă  ca o amantă aţâţătoare, fără nici un fel de inhibiţii. Când un bărbat o interesează, îl urmăreşte cu hotărâre şi abilitate şi niciodată nu acceptă „nu” ca răspuns. (Continuarea articolului despre femeia scorpion – amanta absoluta il gasesti aici.)

12282786_10205172020404902_700781897_n

Inteligența Femeii Scorpion:

Scorpionul dispune de o profunzime și o subtilitate a gândirii, pe care celalalte zodii, nu numai cǎ nu le pot practica, ci nici mǎcar nu le pot înțelege. Inteligența acestui nativ este orientatǎ spre idei care distrug și reconstruiesc în același timp. Gândirea este plinǎ de înțelesuri subtile și simboluri. El vede mai mult decât pot vedea alții și asociazǎ ceea ce vede cu înțelesuri misterioase, care deschid poarta unei lumi magice, doar de el înțeleasǎ. Intuiția Scorpionului este din nou unicǎ, mergând la rǎdǎcina lucrurilor și gǎsind cele mai neașteptate soluții la orice problemǎ, de aceea poate fi un bun psiholog sau un excelent detectiv. Scorpionii sunt atrași de tot ce înseamnǎ mister, tabu, ocultism, secret. Au o memorie foarte bunǎ, mai ales pentru lucrurile care au însemnǎtate specialǎ pentru ei. Poate ține minte lucruri care altora li se par fleacuri și nu reține alte lucruri, foarte importante pentru alții.

10 Trasaturi ale femeii Scorpion, care o fac sa fie cea mai buna (articolul complet aici):

Femeile Scorpion sunt cele cu calităţi speciale, pe care nu le vei mai găsi la altcineva. Unele dintre calităţile lor sunt atât de distincte, încât odată ce te familiarizezi cu ei, vei recunoaşte o femeie Scorpion şi de la distanţă.

1. Loialitatea personificată: Aceasta este o trăsătură cheie la o femeie Scorpion. Nimic nu o poate răsturna. Fie că e vorba de prietenii ei sau de bărbatul pe care îl iubeşte, ea ştie perfect unde se află loialitatea ei. O are în sânge. Nu va înşela niciodată. Este una dintre acei puţini oameni în care te poţi încrede orbeşte. Acest lucru se datorează faptului că ea nu este cineva care să creadă în promisiuni false.

2. Independentă: O femeie Scorpion nu are nevoie de cineva care să fie mereu acolo să aibă grijă şi să îi păzească spatele. Chiar dacă pare un mic şoricel, ea are puterea şi curajul unei leoaice. Datorită acestei puteri şi acestui curaj este capabilă să aibă singură grijă de ea. Iubeşte libertatea şi urăşte să i se spună ce să facă. În general fac lucrurile pe care le crede ea că sunt corecte, în loc să asculte orbeşte pe alţii.

3. Observator fin

O femeie Scorpion este un observator extrem de pasionat. Ea tinde să intre în detalii în privinţa oricărei probleme sau persoane într-o asemenea măsură încât poate vedea o urmă de praf care poate nu e vizibilă pentru alţii. Datorită acestei naturi femeile Scorpion tind să facă judecăţi foarte bune despre diverse probleme sau oameni.

4. Determinată şi îndărătnică

În cazul în care dimensiunea tocurilor ar trebui să determine măsura în care o persoană se află faţă de terenul ei, atunci o femeie Scorpion ar trebuie să poarte, probabil, un toc cui de 10 cm, cu o talpă super-puternică. Acest lucru clar descrie natura ei determinată şi îndărătnică. Este cineva care îşi pune ceva în minte, apoi uită totul până obţine ce şi-a dorit. Nimeni nu o poate agita, indiferent cât de greu încearcă.

5. Pasiune incomparabilă

Pasiunea unei femei Scorpion este ceva despre care se poate scrie o carte. Dacă iubeşte pe cineva, va face totul să-l vadă fericit. Prin urmare, o femeie Scorpion este un amant foarte bun. Totuşi, dacă urăşte pe cineva, nu va lăsa nici o piatră neîntoarsă până nu îi va face viaţa mizerabilă. Orice ar face, ea îşi dă tot sufletul. Indiferent că e vorba de o relaţie, educaţie, carieră, hobby sau responsabilitate, ea acţionează cu zel şi multă pasiune.

6. Memorie minunată

Fă ceva dulce pentru ea, şi o femeie Scorpion nu va uita niciodată actul tău de bunătate. Îţi va fi mereu recunoscătoare. Dar fă ceva răutăcios şi va lua acest lucru cu ea în mormânt. Aceasta este memoria ei. Pentru bine sau rău, este înzestrată cu o memorie extrem de ascuţită. Ca rezultat, ea tinde să-şi amintească cele mai multe lucruri care s-au întâmplat în jurul ei pentru un timp lung, comparativ cu orice altă persoană.

7. Ambiţioasă

În timp ce dorinţele fiecăruia sunt pământeşti, femeia Scorpion este prea ocupată cu planurile ei să atingă stelele. Este foarte ambiţioasă şi crede în visuri mari. Şi de ce nu? La urma urmei, ea ştie foarte bine că dispune de capacitatea de a ajunge acolo unde vrea.

8. Puterea intuiţiei

Cine nu vrea să aibă puterea intuiţiei? Cu toate acestea, nu toată lumea este binecuvântată cu ea. Dar femeia Scorpion stă foarte bine la acest capitol! Ea este binecuvântată în mod natural cu această trăsătură unică. Sentimentul ei profund de înţelegere a oamenilor şi a situaţiilor o fac un maestru în a prezice ceea ce urmează să se întâmple. Prin urmare, este foarte dificil să o prinzi pe această femeie inteligentă cu garda jos.

9. Ia decizii inteligente

Ştim cu toţii cât de important este în viaţă să iei deciziile corecte, la momentul potrivit. Cu toate acestea, de multe ori ne găsim blocaţi într-o reţea mare de probleme doar pentru că luăm decizii pripite şi proaste. Aceasta este o situaţie în care femeia Scorpion iese în evidenţă faţă de restul. Ea este renumită pentru inteligenţa şi capacitatea ei de a lua decizii. Se uită cu atenţie şi analizează fiecare situaţie înainte de a face un pas. Prin urmare, cele mai multe dintre deciziile sale sunt demne de laudă.

10. Misterioasă şi interesantă

Mintea unui femei Scorpion nu seamănă deloc cu o carte deschisă. Nu contează cât de mult încerci, este foarte greu să o înţelegi. Nu contează de cât timp o cunoşti, va fi întotdeauna încă ceva legat de personalitatea ei. Aceasta este misterioară şi profundă. Întotdeauna ai ceva de învăţat despre ea. Acest lucru o face mult mai interesantă. Deci, oamenii par mereu să graviteze înspre ea. Dacă o carte ar fi să fie scrisă de o femeie Scorpion, fără îndoială ar fi un bestseller.

11. Un partener de viaţă ideal

Se spune că „Nimic nu este mai puternic decât dragostea adevărată”. Acest lucru este situaţia perfectă pentru momentul în care o femeie Scorpion este îndrăgostită. Atunci când ea iubeşte pe cineva, va da totul şi orice pentru a-şi face partenerul fericit. Nu se va deranja să-şi sacrifice propria fericire pentru cel pe care-l iubeşte. O astfel de iubire pură şi adevărată este rar de găsit. Acest lucru fare ca o femeie Scorpion să fie foarte specială şi să te întâlneşti înseamnă că eşti un norocos!

Surse: eastrolog.ro, apropo.ro.

scorpio

38 de gânduri despre „Femeia SCORPION – tot ce vrei să ştii despre ea

  1. Sunt niste femei minunate si foarte pasionale. Nu toata lumea considera asta. Cunosc „un tip” din P.Neamt si are o parere naspa despre femeile scorpion, dar asta pentru ca e frustrat si majoritatea femeilor care l-au refuzat au fost din aceasta minunata zodie. Puternica. Dar ce sa stie el.

    Apreciază

  2. Minunat !!! Eu sunt scorpion , si toate cele citite , parca sunt despre mine :) Ma bucur ca sunt o zodie atit de unica ..o sa duc cont de sfaturile date !!

    Apreciază

  3. Sunt scorpion si cred ca am spus totul..Cine intelege femeia scorpion sau a citit despre cum e ea…Inseamna ca stie cum este cat de iubitoare si de razbunatoare este..deci am spus totul despre mine.

    Apreciază

  4. Sunt scorpion totul e adevarat ce se scrie..femeia scorpion iubeste infinitul,dar e foarte razbunatoare, ma bucur ca sunt o zodie atat de puternica..

    Apreciază

  5. sunt scorpion,pacat ca barbatii sunt slabi si fug de ,, provocari,, numai cunoscand o femeie scorpion ei pot sa cunoasca grandoarea raiului si misterrul ,,iadului,,incercati, nu aveti ce pierde,…….daca jucati corect………altfel…….stati si o priviti doar

    Apreciază

  6. super caracterizare.sunt scorpion si chiar mi se potriveste toata aceasta descriere.Barbati…..atentie la femeia scorpion! nu o calca pe „coada”! s-ar putea sa-i simti gustul veninului!!😉

    Apreciază

  7. Sunt in zodia Scorpion mi se potriveste foarte bine ceia ce ati scris!!!
    Sunt mandra ca sunt scorpion !
    Multumesc!!

    Apreciază

  8. foarte tare, parca cineva mi-a facut descrierea. suntem femei puternice si hipnotizante si odata ce ne descoperim sarmul, cu greu putem fi oprite din ce ne dorim.

    Apreciază

  9. foarte tare…sunteti bune doamnele!
    cu incapatinarea voastra si cu toanele pe care le aveti…mai ales lipsa de recunostiinta si diabolismul vostru…v-ati gandit cat deranjati? v-ati gandit sa stati pe scaunul celui demolat?
    va doare curul…v-o spune un rac din experienta!
    pretentii grupa mare..iar daca va ia cineva la scuturat…nu stiu daca mai cade matreata!
    de vina sunt barbatii ca v-au bagat in cap ce au citit in carti si ce au vazut in filme! sunteti doamnele O.K. dar mai ganditi-va ca razbunarea este la Domnul…iar hipnoza este o violare de aura…daca stiti ce e aia!…oricum suteti bune…in a fi si ingeri si diavoli in acelasi timp…va doresc succes!

    Apreciază

  10. Sunt si eu scorpion, dar sincera sa fiu uneorii imi este frica de mine insami unde pot ajunge. Am situatii de gelozie in care se activeaza inconstientul si incep sa spun tot ce am de spus, iar daca nu ii cer sotului sa ma ajute sa ma linistesc, el e fecioara, pot sa il ucid cu tot ce’mi iese sin gura. Va jur, e foarte greu sa ma abtin, sa ma controlez, probabil ca intuiesc prea mult, vad prea departe, percep prea profund, si cind incep sa’mi sara cite o scinteie, toate astea se mixeaza si nu mai stiu unde’i logica. Eu sunt bucuroasa ca am un sot care intelege ca eu sunt asa cum sunt, si in momente de genul asta daca el ma judeca ca nu ma pot controla, pot sa inchid telefonul si sa incep sa distrug tot ce’mi sta in cale, uneori si usile din casa pot sa le smulg, desi am doar 49 kg. Am o forta si o putere de scirtie tot de pe sub mine.
    Dar despre aura sexuala e un plus foarte mare. Eu fac crize si nu ma sting pina nu’mi satisfac sotul citeva ore minim de dragoste nebuna.
    Si daca imi place sa domin in pat, doamne cite nebunii imi trec prin cap…….. Si cite as vrea sa ii fac, las putea ucide si acolo, si asta la propriu.
    Aveti grija de voi barbati, cu scorpionii nu’i de gluma.

    Apreciază

  11. Perfect adevarat! Este exact si descrierea mea. 5 nov! Va pup si va urez noroc la barbati destepti si puternici, dragi scorpy

    Apreciază

  12. Cele mai frumoase femei😉scorpioni 🦂femeilor care nu sunteți scorpioni nu vă puneți cu scorpioni!💪

    Apreciază

  13. Foarte buna descrierea si în mare parte, foarte adevarata. ❤️ Într-adevăr suntem deosebite. 👸

    Apreciază

Lasă un comentariu