13 Noiembrie

Vineri, 13 noiembrie – Ziua în care m-am născut. Cred că am mai scris pe ici, pe colo cât de încântată sunt de tot ce are legătură cu viața mea… Si îmi place mult să scriu despre asta. Nu mă interesează câtor persoane le dau impresia de „plină de sine”. La urma urmei eu sunt în armonie cu mine și asta e important. Îmi iubesc prenumele, zodia, ziua în care m-am născut (13), orașul, căsuța mea și tot ce e în jurul meu (să nu intru și la persoane, că durează o veșnicie să vorbesc despre asta). Iubesc 100% viața și fiecare zi o transform în sărbătoare. De micuță mi-a plăcut să descopăr orice chichiță ce are legătură cu mine. După ce culegeam informații/semnificații din cărți la ce ar putea însemna numele meu, zodia mea, ora nașterii, etc… mi le scriam pe câteva carnețele speciale. E posibil și acum să mai am unul.

Sunt de părere că orice în viața asta trebuie transformat în artă. Ceea ce facem, felul în care ne îmbrăcăm, modul în care iubim pe cineva (cu pasiune spre infinit), cât de grațios și frumos vorbim, bunele maniere, zâmbetul șarm și personalitatea, culoarea pe care o au visele noastre, felul în care ne decorăm casa, cum ne facem petrecerile, mâncarea pe care o gătim, scrisul nostru, și lista ar continua.

Îmi iubesc toate fonturile care îmi ies din mânuță, îmi place ca sunt înzestrată cu talentul de a picta si de a scrie frumos, imi place sa pregatesc masa cu șervetele-fundiță și să așez totul în farfurie drăguț, să fac pisici din mâncare și alte forme. Imi place că in orice colț ai privi in casa mea, vezi flori si poze în rame foto chic, și toate sunt învăluite într-o atmosferă shabby. Totul e feminin și in culori pale. Iubesc faptul că am apartamentul meu, si mut mobila des, si schimb ce vreau cum vreau, fara sa isi dea nimeni cu parerea. Astazi m-am hotărât să îmi fac baldachin în dormitor. Păi nimeni nu mă împiedică sa imi duc planul la capat. Iubesc independența.

Îmi place să aleg o temă când organizez o petrecere.  Am făcut minim 8 petreceri tematice si toate au fost deosebite. Ma implic pana la cel mai mic detaliu. Atentă la detalii… așa am fost mereu. Am primit laude si pentru felul in care intindeam hainutele Roxaliei pe standerul de rufe. Le asezam pe culori, in degrade… de la roz deschis pana la roz ciclam, de la bleo ciel pana la albastru electric. Așa imi tin si bijuteriile, exact ca la magazin, pe culori.

Îmi place să le zambesc oamenilor și apreciez persoanele care-mi întorc zâmbetul. Tin minte o zi intreaga oamenii care nu au facut asta. Si ii pârăsc seara lui Alin.

Sunt stăpână pe mine, încrezătoare, și dacă intru intr-o incapere cu capul sus, nu o fac pentru că mă cred cea mai buna de acolo, ci pentru că mă consider cea mai bună varianta a mea în comparație cu mine, și atât.

Iau in vizor toate persoanele de pe stradă, si incerc sa fiu pe fază in caz ca cineva ar avea nevoie de ajutor. Atenția distributiva prezentă mereu.

Îmi place să hranesc toate pisicutele care fac un popas pe teresa mea.

Îmi place sa iubesc. Îmi place sa fiu iubita si alintata. Mă face fericită să știu că iubesc foarte mult persoana care ma iubeste la fel de mult. Iubesc toate momentele noastre si tot ce facem unul pentru celalalt. Ne privim cu ochi magici. Iubesc sa imi repun intrebarea in fiecare zi „Pana unde poate sa creasca iubirea?” Pentru ca imi dau seama, ca e din ce in ce mai mare… si mai mare. E fascinant! Si asta ma hraneste suficient incat sa imi vad viata nemaipomenit de frumoasă. Daca intr-o zi ma trezesc si nu mai simt iubire in suflet, ma ofilesc, mor.

….

Se zice despre unele femei care nu-si doresc copii, că sunt egoiste, că se iubesc atât de mult încât vor mereu să fie in centrul atenției… Ele! și nu copilul. Aș dărâma mitul ăsta. Nu vrei copii, dacă faci parte din alte cazuri… pentru că o femeie care se iubește mult, ar lăsa o bucățică din ea acestei lumi. Adică, la naiba, ești o legendă… ai nevoie de continuitate! Cum să nu îți dorești să ai în fața ta un „mini you”, o bucățică ruptă din tine, sânge din sângele tău? Cum să nu vrei să știi prin ce transformări poți trece ca femeie în timpul sarcinii? Să ai doua inimi într-un singur trup timp de nouă luni? Dar nu mă mai întind cu vorba despre asta, căci am zis destul cand am acordat acel interviu.

Să revin la ziua mea de nastere. Deseori intru pe wikipedia să văd ce eveniment a mai fost adăugat la ziua de 13 noiembrie.

Friday 13 lucky

Câteva lucruri drăguțe:

– Johann Georg Lehner a inventat „hot dog”-ul. (1805)

–  Inginerul francez Paul Cornu reușește primul zbor din lume cu un elicopter. (1907)

– Prima cupă mondială de rugby a fost câștigată de Anglia, care a învins Franța în finala disputată la Paris. (1954)

– A fost scrisă prima pagină World Wide Web. (1990).

– Este Ziua internațională a mimului si Ziua internațională a educației copiilor nevăzători.

~.~

Verisoara mea, care este la fel de preocupata de evenimentele care s-au intamplat in ziua in care s-a nascut, a gasit cateva siteuri care ne intorc in timp. Introduci data nasterii si descoperi o groaza de chestii din lumea intreaga, petrecute fix atunci, sau in acea saptamana.

Si astfel avem:

The US president was Ronald Reagan (Republican). In that special week of November people in US were listening to I Think We’re Alone Now by Tiffany. In UK China In Your Hand by T’Pau was in the top 5 hits. The Running Man, directed by Paul Michael Glaser, was one of the most viewed movies released in 1987

The most popular books released in the last weeks: The Tommyknockers by Stephen King; Patriot Games by Tom Clanc; Kaleidoscope by Danielle Steel; Miseryby Stephen King.

Facts: 1st condom commercial on BBC TV.

Top hits in that special week of November 1987:

Top #5 songs in the USA

Top #5 songs in the UK

Pe 13 noiembrie 1987, in intreaga lume, s-au nascut in total 401.000 de bebelusi.

Pe 31 martie 2015, implinesc 10.000 de zile de la nastere.

Am avut parte de 1000.3 de milioane de batai la inima.

Cam atat pana acum. Voi reveni. Sau nu.
image

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s