Magie de Crăciun în trei, doi, unu…și!

Mândrele Bacăului (aka Bloggerițele din Bacău), s-au întâlnit pentru a patra oară anul acesta, la Antique Cafe.

22 de frumuseți, îmbrăcate în așa fel încât să atragă și mai repede Crăciunul, s-au întâlnit iar să stea de vorbă 4-5 ore. Și nu doar atât. Și-au oferit cadouri făcând pe Secret Santa, s-au îmbrățișat, s-au alintat, s-au pozat, s-au răsfățat cu bunătăți și s-au bucurat și de cadourile sponsorilor, care sunt mereu și mereu tare plăcute.

:)) Despre noi este vorba:

aP1270677x

  1. Roxana Neculcea – roxalia.wordpress.com
  2. Anca Balaban – ancabalaban.ro
  3. Ruxandra David – unbalcialdesertaciunilor.wordpress.com
  4. Adina C.- septembriejoi.com
  5. Andreea Huțu – deea-d.blogspot.ro
  6. Cristina Pintilie – cristinapintilie.wordpress.com
  7. Alina Vrînceanu –  justanangel.net
  8. Daniela Chirilă – intrelumi.ro
  9. Elena Chira – mujo.ro
  10. Elena Corina Tudorache – bycore.ro
  11. Sonia Otilia Benchea – odileworecashmere.wordpress.com
  12. Cristina-Maria Nichita – glamourkay.com
  13. Alexandra Enache – aleksuta-alexa-justme.blogspot.ro
  14. Mihaela Stanciu – frumusetedemancare.blogspot.ro
  15. Alexandra Hustiu – alexandrahustiu.ro
  16. Andreea Ioviță – motolady.wordpress.com
  17. Claudia Vasilache – lecturisiarome.ro (și lecturidemamica.wordpress.com )
  18. Alexandra Ursu (new entry) – ms-bear.blogspot.ro
  19. Raluca Pichiu (new entry) – ralucapichiu.com
  20. Ioana Lupu (new entry) – lupuioana.wordpress.com
  21. Ionela (new entry) – ionelavarciu.wordpress.com
  22. Anca Spulber (new entry) – juliet.ro

 

Acum că ai făcut o recapitulare, hai cu mine în Magia Crăciunului…

Hai..

Hai..

:))

Îngerași în brad, îngerași pe cadouri, îngerași în cadouri.. îngerași la masă… Totul a fost în atmosferă de sărbătoare. Separeul suspendat din Antique Cafe era plin de cadourile trimise de sponsorii noștri, iar sub brăduțul de acolo stăteau frumos așezate cadourile de la Secret Santa.

aP1270704

aP1270686

Alina ne-a pregătit pachețele umplute cu drăgălășenii hand-made făcute de ea: îngerași și mănușițe de pus în bradul de Crăciun. Mulțumim mult, Ali!

P12708181

~.~

Nu am vrut să aflu cine e my Secret Santa, dar când am ajuns acasă am observat o semnătură întortocheată pe cadou. Am rotit-o eu la 45 de grade, când într-o parte, când în cealaltă… și am recunoscut într-un final inițialele A și H. Deci Alexandra a fost Moș Crăciunul meu secret. Mi-a dăruit un îngeraș tare frumos de pus numai bine lângă șemineul de lângă brad. M-ai nimerit și-ți mulțumesc pentru îngerașul care-mi va înfrumuseța și mai mult colțișorul de basm din căsuța mea.

P1270631roxananeculcea

După ce am împărțit cadourile noastre, am făcut o tombolă, în urma căreia au câștigat 5 bloggerițe câte ceva. :D

Machiajul oferit de Oana Nechita Make-up Artist a fost câștigat de către Ionela, dar pentru că a observat ochișorii mari ai Rudiei care râvneau la acest premiu, i l-a oferit ei.

De asemenea, așa a procedat și Ioana după ce a câștigat un masaj terapeutic à la Oana Manoliu (în cadrul salonului Chic de pe Cornișa Bistriței). I-a văzut ochii mari persoanei care ținea cutiuța cu bilețele pe scările separeului, și i s-a făcut milă de ea. Mulțumesc, Ioana! :))

Îmi doream să primesc masajul, în primul rând că ador masajele de oricare tip ar fi ele (l-am și învățat pe al meu cum să le facă și de ce e important „de jos în sus” și niciodată de „sus în jos”, care-i treaba cu circulația & co… :))), și în al doilea rând pentru că Ionela are deja 10 ședințe de când merge la masaj la Oana și rezultatele sunt pe măsură. Așa că voi începe cu ședința gratuită după care rămân de tot la ea cu cele negratuite. :)) Asta ca să nu-l mai chinui pe Alin cu tot felul de creme cu ardei. =)))

Manichiura oferită de Salonul Monroe al Soniei a fost câștigată de către Anca B. Și-a dorit-o mult, deci nu a fost nevoie să o ofere altcuiva. :D

Iar cele 2 pachete trimise de Ana de la Beauty Barometer au fost câștigate de către Sonia și Alexandra Ursu. Erau singurele produse dăruite pe loc din tombolă, și aici clar am râvnit toate. :))

aP1270753

Nebunie, nu? Stai așa, că acum îți explic ce și cum.

Melkior ne-a trimis o oglindă de geantă cu mesajul „Je suis blogger”, un lipliner roșu, un eyeliner negru (deja l-am folosit și sunt super mulțumită de el, codițele de la ochi ies perfect) și un fard marsala (ca să ne luam rămas bun de la anul 2015 așa cum trebuie).

Oriflame s-a gândit la silueta noastră și ne-a trimis 2 batoane Natural Balance din gama Wellness (unul cu gust de ciocolată și celălalt cu gust de fructe de pădure). Au un indice glicemic scăzut, sunt 100% naturale, sănătoase și hrănitoare (sunt bogate în fibre și proteine). În cadou au mai adăugat mostre de parfum, o cremă de mâini pentru geantă, Dream Cream, și un antiperspirant infuzat cu proteine de mătase și ulei din Primula de seară, Silk Beauty.

Fresh din mere de Itești ne-a trimis sticluțe să „degustam” Fresh-ul din mere, dar și Fresh-ul din mere și morcovi. Eu le-am descoperit de mult timp, și am încercat cam tot ce au ei. Îmi plac foarte mult, sunt bune la gust și în timp ce bei îți vine să-ți spui în minte „Dumnezeule, parcă tocmai ce l-am făcut eu la storcător.” Dacă ai băut deja până acum, știi că nu bat câmpii.

Farmec (Gerovital) ne-a răsfățat cu un gel spumant demachiant și o cremă hidratantă din gama Happiness. Mi-e teamă să le deschid, știu că îmi va veni să le mănânc. :))

Herbagen s-a ocupat de corpul nostru și ne-a trimis creme de corp. A mea s-a nimerit să fie cu aromă de „White Flowers”. :D Iar de ten a avut grijă bloggerița noastră, Mihaela Stanciu, să ne împartă uleiuri bio făcute chiar de ea, sub denumirea Miki Bio Skin.

Cabinetul stomatologic Profi Smile ne-a oferit câte un voucher care constă într-o consultație, plan de tratament, detartraj ultrasonic, periaj profesional și fluorizare. Voi merge la ei cu cea mai mare încredere, căci oricum sunt pacienta lor din martie 2014.

Și dacă de băuturi s-a ocupat Fresh din mere de Itești, de „cealaltă parte” s-a ocupat Antique Cafe și Mica Ilinca. Cafeneaua ne-a oferit platouri cu deserturi, iar Mica Ilinca ne-a oferit dulceață de mure la pachet. Sunt tare curioasă ce gust are. Azi mi-am luat unt, mâine la micul dejun voi încerca dulceața. :D

aP1270706

aP1270665

aP1270675

Cocktail a la Antique Cafe

 

Ți-am spus că totul a avut loc la Antique Cafe. Aici ma simt ca acasă, e un loc cosy și tare chic din Bacău… și uite așa am putut să o aduc și pe Roxalia cu mine. Bianca de la Antique a petrecut cele 5 ore cu ea. Au desenat, s-au jucat și au ieșit la plimbare în parc împreună cu Kenzo (un pui de Akita American super drăgălaș).

Akita American

Eveniment organizat cu sprijinul Fresh Din Mere de Itești, Farmec -Gerovital, Herbagen, ProfiSmile, Melkior, Mica Ilinca 1983, Miki Bio Skin, Oana Nechita Make-Up Artist, Monroe Studio, Salon Masaj Terapeutic Oana Manoliu, Beauty Barometer, Oriflame pentru tine – Life and Style.

Mulțumim Antique Cafe pentru găzduire!

El_trio

Moi, Adina et Cristina :))

 

img_20151219_231453.jpg

Have you met Bianca?

 

 

 

 

 

6 gânduri despre „Magie de Crăciun în trei, doi, unu…și!

  1. Pingback: December women bloggers meeting Bacău - #BloggeriteBacau4 - Anca Balaban Popa Iscu

  2. Pingback: 5 lucruri despre un blogmeet de succes | Blog neinspirațional

  3. Pingback: BloggeriteBacau4 – Alexandra Hustiu

  4. Pingback: Fete bloggeriţe #BloggeriteBacau4 - Intre lumi

Lasă un comentariu